perjantai 28. kesäkuuta 2013

Lebowski

Puolivälissä ollaan eli kolmannet sukat juuri päätelty ja kuvattu Suomen kesäillassa. Tämä etappi alkoi heikosti, sillä tourin välipäivänä eli keskiviikkona ennen juhannusta pudotin body pumpissa 10kg levypainon vasemman käden sormille. Nimettömään tuli vekkihaava ja sain ensiapua salilta. Kävin paikallisessa terveyskeskuksessa näyttämässä haavaa, jonka hoitaja liimasi. Toiminta oli varsin tehokasta, koska vietin aikaa kyseisessä laitoksessa noin viisi minuuttia. Kolmas etappi julkaistiin torstaina ja kävin pikaisesti heräteostamassa langat Tampereen Taito-Shopista nähtyäni ohjeen.
Juhannusmatkustuksen vuoksi annoin etumatkaa muille ja aloitin itse vasta juhannusaattona. Vauhtia hidastivat kipeät sormet ja muu juhannushumu ja doupingiakin nautittiin :) Eka sukka valmistui maanantaina ja tokaa sukkaa kudoin tiistaista perjantaihin.


Sukkien juju on kantapäiden intarsia kotkat, jotka tein vielä peilikuviksi. Näissä sukissa on kolmea erilaista kirjoneuletekniikkaa, tavallinen kirjoneule, mosaiikki ja intarsia. Tavallista kirjoneuletta on tullut tehtyä ja intarsiaa pienimuotoisemmin, mutta mosaiikki oli uutta. Mielestäni aika kivat sukat ja nämä istuvat mun jalkaan parhaiten. Kuviot sukan varressa kuuluvat malliin ja toistot sukan jalassa ovat oma lisäykseni.

Lanka: Pirkanmaan kotityö Oy Kirjo-Pirkka
Värit: turkoosi 43, luonnonvalkoinen 47 ja musta 48
Langan menekki: 77g
Ohje: Lebowski
Suunnittelija: Star Athena
Puikot: 2,25mm pyöröpuikot 80cm magic loopilla
Koko: medium
Ravelryn projekti
Sijoitus maalissa:114

Neljäs etappi alkaa  sunnuntaina 30.06.2013 klo 14:00 EEST.


Stage three of Tour-de-Sock finished.
Yarn: Pirkanmaan kotityö Oy Kirjo-Pirkka
Color: turquoise 43, white 47 and black 48
Yardage: 77g
Pattern: Lebowski by Star Athena
Needles: 2,25 mm circular with magic loop
Size: medium
In Ravelry.
Position:114

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti