maanantai 5. elokuuta 2013

Tour-de-sock 2013 lopputilanne / score

Tour-de-Sock 2013 päättyi viimeiseen sukkaan 29.7. Palkintosijat julistettiin eilen sekä tuloslista päivittyi lopullisesti tänään. En ihan sijoittunut palkinnoille, mutta muutama suomalainenkin saa palkinnoksi (tietysti) lisää sukkalankaa sponsoreilta. Lisäksi yksi suomalainen joukkue voitti joukkuekisan selvällä piste-erolla. Jaksoin kisan loppuun asti, joskin oli sen verran uuvuttavaa, että en ole nyt viikkoon saanut vielä mitään uutta projektia puikoille.

Etappien sijoitukset (linkit blogauksiin projekteista) / Stage positions (and links to project blog posts)
1. The Secret Fan: sijoitus/position 135 / 249 pisteet/points 1
2. Chicane Socks: sijoitus/position 118 / 181 pisteet/points 1
3. Lebowski: sijoitus/position 115 / 167 pisteet/points 1
4. Walking Through The Maze Gardens: sijoitus/position 54 / 141 pisteet/points 3 (bonuspisteet helmikuviosta sukan kärkiin asti / bonus points from continuing patter on the leg)
5. Little Deschutes: sijoitus/position 73 / 112 pisteet/points 1
6. Euclid: sijoitus/position 58 / 83 pisteet/points 4 (bonuspisteet kolmioista sukan kärkiin asti / bonus points from triangles on the leg)

Yhteispisteillä sijoitus / Total position 52 / 257 (kokonaispisteet / total points 11 ja keskimääräinen sijoitus / average position 92,00)

Samalla pistemäärällä (11) oli 33 kilpailijaa (sijat 29-61). Kuusi etappia suorittaneita neulojia oli yhteensä 71. Osallistujia oli yhteensä 505, osa tietysti vain hengessä ja hyväntekeväisyyskampanjassa mukana. Edes yhden sukkaparin ajallaan valmiiksi saaneita neulojia oli siis 257.


Yhteiskuva tour-de-sock 2013

Tekisinkö uudestaan? En ainakaan juuri nyt mutta kysypä taas ensi kesänä :)

Mitä aion tehdä näillä kaikilla sukilla? Ei se ole se päämäärä vaan se matka.

Mitä tässä on opittu? Sukat saa neulottua juuri niin nopeasti kuin haluaa. Opin näppituntuman omaan neuletiheyteeni. Myös on opittu muutama uusi jippo ja pääsin tutustumaan mukaviin lankoihin, joita en ole aiemmin ehtinytkään neuloa. Vastaisuuden varalta omassa lankavarastossa kannattaa olla mahdollisimman kattava varanto yksivärisiä vaaleita fingering-paksuisia sukkalankoja sekä niihin mätsääviä erivärisiä helmiä. Pitää myös hankkia kokoelma alle 2mm puikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti