sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Syksyä odotellessa / Waiting for the Autumn

Minä pidän syksystä ja syksyä varten on kiva neuloa asusteita. Jotta saa asusteet valmiiksi, kannattaa aloittaa ajoissa.

Sininen pipo (Cogges Hat) ja tumput (malli nimeltä Hinksey) ovat The Scrumptious Collection Volume 1 kirjasta ja Fyberspates Scrumptious Aran langasta. Tilasin kirjan ja langat samalla kertaa Fyberspatesilta Briteistä. Kirjassa on pari muutakin kivaa neuletta, jotka voisi joskus tehdä. Tumput on tehty heinä-elokuussa ja pipo elokuusssa.

Kirjavat tumput ovat onteloneuletta ja Julia Muellerin Ramona malli. Näitä aloiteltiin jo vuosi sitten eli lokakuussa 2010 KAL:ssa. Eka tumppu valmistui jo tammikuussa, mutta toka jäi hieman odottelemaan ja sain sen valmiiksi kesäkuussa. Onteloneuleena tumput ovat siis kaksipuoleiset ja malliksi toinen on käännetty nurinpäin kuvaan. Lanka on Wollmeisea. Nyt odotellaan kelejä, että pääsee pitämään tumppuja.

Syksyn satoa


I like autumn and it's nice to knit accessories for it. To be able to finish the projects it's good to start early.

Blue hat (Cogges Hat) and mittens (Hinksey) are from The Scrumptious Collection Volume 1 book and Fyberspates Scrumptious Aran yarn. I ordered the book and the yarn from Fyberspates in the UK. The book has a few more nice knits to do. The mittens are knitted in July-August and hat in August.

The colour work mittens are double knitting and the Ramona pattern by Julia Mueller.
This project was started a year ago i.e. October 2010 in a KAL. First mitten was finished in January but the second one got left behind to wait until June. Double knitting means that the mittens are reversible and to show it the other one is turned inside out. Yarn is Wollmeise. Now I'm waiting for the weather to wear these.


Lisätiedot projekteista Ravelryssä /Details about the projects in Ravelry:
Ramona
Cogges Hat
Hinksey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti