lauantai 6. huhtikuuta 2013

Viimeiset sivut / Last pages

Tässä viimeiset kolme sivua kerralla. Haaste oli hauskaa ja mukavaa, mutta myös yllättävän työlästä. Olen iloinen että satuin huomaamaan haasteen Hupsistarallaassa juuri ajoissa ja että tein sen loppuun asti vaikkakin hiukan myöhässä. Isot kiitokset muistikirjamaaliskuun organisoinnista Terhille ja Inarille.

Päivä 29: Hauska ja ärsyttävä sananlasku. Tämä oli joskus hauska mutta nykyään ärsyttävä. Muumilahjapaperin jämäpala käytössä, ja kaikki muumit eivät olleet enää paperilla.

Day 29: A funny and an irritating idiom. Doesn't have all Moomins in the Moominvalley. Probably this does not mean anything to you if you are not Finnish or are close to Finnish people.

Päivä 30 Aarteen etsintä Harmi että tuo mun "vihreäksi" tarkoitettu junalippu ei kestänyt liimaa. Villa Reale aurinkokuivattutomaattitahnapaperi on ekstraa, koska lomalta palattua ei ollut hedelmiä taloudessa ja mä tein tämän sivun ekaksi. Aarteen etsintä materiaalista osa on siskon roskiksesta. "Pyöreä" on valkoisilla viivoilla vihreätaustainen pyöreä rintamerkki Das Tirol Panorama und Kaiserjägermuseum:sta.

Day 30: Scavenger hunt.

Päivä 31 Mitä opit maaliskuussa.Tässä lukee "Itävällassa voi tervehtiä Grüss dich! ja hyvästellä Pfier di!" Taustapaperi on Wollmeise-pussi.

Day 31: What did you learn this month? How to greet (Grüss dich) and say good bye (Pfier di) in Austria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti