keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tour-de-sock

Kaikkee kivaa outoa pitää kokeilla ja omalle epämukavuusalueelle kannattaa pyrkiä vapaaehtoisesti.
Niinkun esim. askarrella muistikirjaa joka viikonpäivä maaliskuussa tai kutoa kilpaa kuudet villasukat kesässä. Jälkimmäinen on nimeltään Tour-de-sock. Lyhyesti siis kisa alkaa launtainan ja sisältää kuusi etappia eli kuusi paria uusien neulemallien mukaisia naisten villasukkia. Yhden parin neulonta-aikaa on kymmenisen vuorokautta. Kisassa jaetaan pisteitä tiimeille, mutta se ei ole mielestäni olennaista. Raportoin edistymisestäni, jos vaan ehdin. Tähän mennessä innostuin tilaamaan lisää helmiä ja lankaa. Kun sukkiin tarvitaan helmiä ja lankaa :)

Todisteeksi että osaan neuloa sukat, esitän kaikki neulomani sukat Flickr:stä. Muistaakseni en ole näistä yksiäkään blogissa aiemmin esitellyt. Setissä on kolmet miesten sukat, neljät naisten sukat sekä kolmet vauvan sukat, joista kahdet samaa mallia.

bamboo_sukka2vauvan_sukatm_sukatpunasukat2vauvansukat2spina_di_pesce1
miestensukatvauvan_sukat_beigenaisten_sukatmiesten_sukat

sukat, a set on Flickr.

I'm participating into this year's Tour-de-sock. The target is to knit six pairs of socks during the summer. I'll report my progress if I'm not knitting. The small pictures are the socks I've knitted including three men's socks, four women's socks and three baby socks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti